Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zvěřina

Příspěvky

Bažant dušený na víně

28. 3. 2011

Bažant dušený na víně

 

Bažant na pepři

28. 3. 2011

Bažant na pepři

 

Bažant na víně

31. 1. 2011

 

Bažantí prsa s hruškami

28. 3. 2011

Bažantí prsa s hruškami

 

Jelení filé na červeném víně s lesními žampiony

28. 3. 2011

Jelení filé na červeném víně s lesními žampiony (10 porcí)

 

Kančí kýta na šípkové omáčce

11. 4. 2011

 

Kančí kýta s brusinkovou omáčkou, pošírovanou hruškou

28. 3. 2011

Kančí kýta s brusinkovou omáčkou, pošírovanou hruškou

 

Pikantní srnčí řízky

11. 4. 2011

 

Plátky z divočáka, brambory s rozmarýnem a omáčka z červeného vína

28. 9. 2013

platky-z-divocaka-brambory-s-rozmarynem-a-omacka-z-cerveneho-vina-07.jpg

 
Celý příspěvek | Rubrika: Zvěřina | Komentářů: 0

Srnčí kýta nebo hřbet přírodní

11. 4. 2011

 

Srnčí na hříbkách

11. 4. 2011

 

Srnčí na víně

11. 4. 2011

 

Srnčí pečeně

11. 4. 2011

 

Srnčí plátky ve sloupečku

11. 4. 2011

 

Srnčí sekaná a karbanátek

11. 4. 2011

 

Zaječí stehno se svíčkovou omáčkou

31. 1. 2011

zajeci-stehno-se-svickovou-omackou.jpgZaječí stehno se svíčkovou omáčkou