Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ďábelská kuřecí křidýlka

dabelska-kureci-kridylka-01b.jpg

Kuřecí křidýlka
4 lžíce whisky
2 lžičky medu
2 lžíce oleje
1 lžíce sójové omáčky
1 čili paprička
1 lžíce hrubé mořské soli
3 stroužky česneku

dabelska-kureci-kridylka-02.jpg

   Čili papričku, stroužky česneku posekáme na hrubo, rozetřeme s hrubou solí, přidáme med, whisky, olej a sójovou omáčku. Marinádu promícháme a nalijeme na křidýlka. 

dabelska-kureci-kridylka-03.jpg

   Necháme marinovat a občas promícháme. 

dabelska-kureci-kridylka-04.jpg

   Namarinovaná křídla vložíme do trouby a pečeme zakrytá cca 30 minut. Poté víko sejmeme a dopékáme odkryté cca 15 minut.

dabelska-kureci-kridylka-05.jpg

   Podáváme s čerstvým pečivem.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář